O nama


Stomatološka ordinacija Lalić osnovana je 2008. godine. Stručni tim čine dr Srđan Lalić i dr sci. Maja Lalić, specijalista dečje i preventivne stomatologije.

Dr Srđan Lalić rođen je 1979. godine u Sremskoj Mitrovici. Na Stomatološkom fakultetu u Beogradu diplomirao je 2005. godine sa prosečnom ocenom 9,26. Dobitnik je nagrade Kraljevine Norveške koja se dodeljuje najboljim diplomcima u Republici Srbiji. Stručno se usavršavao u oblasti estetske stomatologije i stomatološke protetike. Autor je stručnih radova prezentovanih na domaćim i međunarodnim stručnim skupovima.

Dr Maja Lalić je rođena 1979. godine u Smederevu. Na Stomatološkom fakultetu u Beogradu diplomirala je 2005. godine sa prosečnom ocenom 9,54. Doktorirala je medicinske nauke – oblast stomatologije  na Stomatološkom fakultetu u Pančevu, gde radi kao docent. Specijalista je dečje i preventivne stomatologije. Autor je 2 udžbenika za studente stomatolgije iz oblasti dečje i preventivne stomatologije i autor brojnih radova objavljenih u međunarodnim stručnim časopisima. Dodatno se stručno usavršavala u oblasti primene lasera u stomatologiji.